/ Allmänt / Håkan & Jennifer /

Dubbelt upp

Idag, vid lunch, har vi varit dubbel-husägare i en vecka. I fredags förra veckan fick vi nycklarna till våran nya förortsdröm. Den ligger i en annan stadsdel, närmre stan, närmre vänner men är framförallt mycket, ja mycket större. Vi mer än dubblar vår boendeyta. Vi får både övervåning och källare med gillestuga.

Den senaste veckan har gått åt till att flytta. Eller ja, Håkan har flyttat med hjälp från bror och vän. Medan jag, farmor och barnen har styrt med saker runtomkring.

Idag ska jag och mina syrror (läs mest syrror) flyttstäda det gamla huset och göra det fint och trevligt för dom nya ägarna som påbörjar sin förortsdröm nästa vecka.

Det är mycket som har hänt i det gamla huset. Vi har totalrenoverat, gift oss och skaffat barn. Vi har växt som personer och blivit mer och mer sammansvetsade. Under de 6,5 åren som vi har bott i huset så har livet bara blivit bättre och bättre. Det känns som vi är ett starkt team, en stark familj. Så den kommande helgen kommer nog känslorna spänna över hela spannet. Vemod till glädje och framtidstro. Känslorna kommer nog vara lite "all over the place" för att citera en känd person.

Vi sätter nyckeln i nya huset för första gången
Lagar mat i vårt nya hus
Lek i Agnes nya rum